Fat Angel

Weboldal és arculat

Fat Angel planet
Fat Angel Header
Megközelítés

Milyen weboldal szükségletei lehetnek egy Blaha környéki, hangulatos pubnak, amely nemcsak este próbálja a betérő vendégsereg szomját és éhségét oltani, de reggeliztetéssel is foglalkozik, és igazából 0-24 óráig várja a kikapcsolódásra, együttlétre, társasági élményre vágyó vendégeket?

A Fat Angel Pub nevéből talán nem mindenki gondol azonnal arra, hogy itt ördögien jó italok, ételek, szórakozás és élmények várják, ezért a weboldal dizájnjában fontos feladatunk volt, hogy megmutassuk ezt a kettősséget. Az átmenet megmutatása a nappalok és az éjszakák között, és az alap hangulat megadása mind-mind kiindulási feladataink voltak, olyannyira, hogy már a logo megtervezésénél és a pub összes arculati elemének kitalálásánál jelen voltunk.

Egy este a Fat Angel-ben mindig rendkívüli élményt biztosítottak a jelenlévők számára – például a méltán közkedvelt karaoke estekkel –, és ezt a hangulatot is fontos volt megjeleníteni.

A látványon túl természetesen a funkcionalitás is ugyanolyan fontos volt, még ha ez egy vendég számára nem is nyilvánvaló: a háttérben megbúvó, pub-működtetést, munkaszervezést, kiszolgálást könnyítő rendszer kitalálása és megalkotása volt a legeslegfontosabb és legtöbb pozitív hozadékkal kecsegtető feladat. Egy szép weboldal hozza a vendégeket, de egy tökéletesen kitalált háttérrendszer csökkenti a működtetés közben felmerülő hibák lehetőségét, és biztosítja a törvényi megfelelőséget is – ami egy vendéglátóhelynél igencsak fontos, hacsak nem akarunk összetűzésbe keveredni az igencsak szigorú, ellenőrző szervekkel.

A Fat Angel honlapja esetében is az történt, hogy egyrészt a látvány magárért beszél, hiszen a budapesti szórakozási lehetőségek forgatagát alapul véve is különleges és esztétikus dizájn született, ami harmonikusan összecseng magának az intézménynek a belső arculatával is.

De a legbüszkébbek a háttérrendszerre vagyunk, ami egy olyan standolást segítő rendszer lett, ami azon túl, hogy az italkészletet figyelte és kezelte, még különböző statisztikai kimutatásokat is képes volt kezelni. Egy mini vállalatirányítási rendszert tettünk az oldal mögé, aminek segítségével az üzletvezető és tulajdonos távolról is tudták vezérelni a mindennapi működést. Mi ez, ha nem a profizmus és a szabadság egyedi kettőse?

Természetesen az egész oldal egyedi fejlesztésünk, mind a frontend, mind a backend vonatkozásában.

Feladatok